Nou format de les Jornades de l’Ermita d'Ulldecona

L’organització limitarà l’aforament dels concerts a 150 persones, un terç de l’habitual, i oferirà també les actuacions via streaming

15 julio 2020 15:00 | Actualizado a 18 julio 2020 09:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de la cancel·lació total de les XVI Jornades Musicals de ‘Ermita de la Pietat d’Ulldecona, la ‘nova normalitat’ i la voluntat dels organitzadors per mantenir viva la flama cultural del territori ha permès que sigui possible que les jornades segueixin vives, tot i que d’una manera diferent. D’aquesta manera, les jornades s’han organitzat pausadament amb tres cites concretades per aquest estiu.

La primera tindrà lloc el diumenge 26 de juliol, amb l’actuació de Dani Nel·lo ‘Los Saxofonistas Salvajes’. El músic i compositor presentarà el seu nou àlbum ‘Los Saxofonistas Salvajes 2’, que reivindica el paper del saxòfon dins la música popular. El 30 d’agost les jornades estaran amb sinergia amb el Festival Eufònic, que clausurarà a l’Ermita amb l’actuació de Quentin Gas, una de les figures emergents més peculiars amb una proposta que barreja el flamenc, l’electrònica scify i la psicodèlia, i Egosex, que barregen sons primitius i arranjaments futuristes. 
Per últim i per acomiadar l’estiu, el 20 de setembre el grup MFC Chicken vindrà des de Londres per presentar ‘Fast food and broken hearts’ amb un espectacle garatge-rock’roll. 

Tant el coordinador de les jornades, Agustí Vericat, com el director de l’Eufònic, Vicent Fibla i l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, coincideixen amb la necessitat de seguir apropant la cultura, «un dels sectors més castigats», explica Ventura. Després de la situació viscuda i una temporal cancel·lació de les jornades, explica el coordinador, «vam sentir la necessitat moral i ètica» de seguir expandint universos musicals, que és l’objectiu de l’activitat. 

Per tal de seguir gaudint d’aquestes propostes culturals en un entorn privilegiat i amb la companyia de la posta de sol es garantiran totes les mesures de seguretat i l’aforament es reduirà als 150 assistents. A més,  també es podrà visualitzar els concerts a través de Live/Stream Home i al bar musical Llar a Amposta. Les entrades, que ja estan a la venda, es poden adquirir a través del web holarumi.com. Els seients estaran organitzats per files, organitzats o bé per seients individuals o bé amb packs de proximitat, que aniran de 2 a 8 seients que podran seure junts. 

Comentarios
Multimedia Diari