Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nou tractament contra el mosquit en 260 hectàrees d'espais naturals

La mesura pretén així evitar la seva proliferació

Redacció

Whatsapp
Una avioneta duent a terme els tractaments, el diumenge passat.   Foto: Joan Revillas

Una avioneta duent a terme els tractaments, el diumenge passat. Foto: Joan Revillas

Els tècnics del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (Copate) va dur a terme un nou tractament contra les larves del mosquit del litoral (l’Ochlerotatus caspius). El tractament es va fer necessari després que els tècnics del Copate mostregessin diferents zones naturals i del delta de l’Ebre i comprovessin la proliferació de larves d’aquesta espècie, aparegudes arran de l’increment del nivell del mar de la setmana passada en moltes zones del litoral deltaic. En aquest tractament es van fumigar un total de 260 hectàrees de terreny amb el producte biològic BTI i l’ajut d’una avioneta . En total, des que es va iniciar l’actual campanya contra el mosquit s’han tractat unes 643 hectàrees de terrenys naturals, costaners i a tocar de les llacunes.

A més, també s’han dut a terme els primer tractaments aeris contra el mosquit que viu als arrossars, a les zones de cultius properes als diferents nuclis urbans del Delta.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También