Nou tram de carril bici a Tortosa entre el passeig de Ribera i el camí del Mig

El traçat enllaça la via verda que ve de la Val de Zafán per la façana fluvial amb el tram que va pel camí del Mig al Grup del Temple

15 junio 2018 14:07 | Actualizado a 15 junio 2018 14:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Estan en marxa les obres d’adequació d’un nou tram de carril bici i passeig de vianants a Tortosa, al vial que enllaça el camí del Mig amb el passeig de Ribera. L’obra, amb un cost a càrrec de l’Ajuntament de més de 126.000 euros, preveu una amplària per als vianants d’1,40 metres i pel carril de les bicicletes de 2 metres, establint una separació física amb el de vehicles. Per evitar afectar la zona arbrada situada enfront de la zona d’estacionament de les caravanes, tant el carril dels vianants com els de les bicis es desvia per darrere fins al pas de vianants existent.

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha destacat que aquest tram de prop de 400 metres se suma a la xarxa de carril bici que s’ha anat implantant a Tortosa en els darrers deu anys i que suma ja més de 12 quilòmetres.

Aquest tram enllaça la via verda que ve de la Vall de Zafán per la façana fluvial al barri del Temple amb el tram fet del camí del Mig al Grup del Temple. Roigé, a més, ha destacat que l’actuació global que es fa també amb l’enllumenat permet millorar la seguretat d’aquesta zona que, darrerament, és molt utilitzada tant per vehicles, com per bicicletes i vianants.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, ha explicat per la seva banda que el fet d’estar al costat de la zona d’aparcament de caravanes permet que molts dels usuaris puguin sortir amb bicicleta directament cap al nord o cap al sud del terme municipal.

Comentarios
Multimedia Diari