Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nou èxit de participació en la segona edició dels Premis Deltebre, amb 12 guardonats

El premi Acció Cívica se l’emporta DeltaRescat, entitat que es dedica a la cura d’animals abandonats

M. Noche

Whatsapp
Els guardonats en l’entrega de premis, el dissabte passat. FOTO: Aj. Deltebre

Els guardonats en l’entrega de premis, el dissabte passat. FOTO: Aj. Deltebre

Un total de 35 nominats en 12 categories diferents s’aplegaven aqust cap de setmana per conèixer els guanyadors de la segona edició dels Premis Deltebre. 

Després de dues setmanes de votacions, i amb un total de 1.482 vots, 366 més que l’any passat, els veïns de Deltebre han escollit els guardonats. La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha rebut el premi Delta de l’Ebre; el premi Especial s’ha atorgat al grup de voluntaris de les Carrosses de la Cavalcada de Reis; el de l’Acció Empresarial ha estat per a Babyclon, empresa que ven bebès hiperrealistes de silicona a tots els continents; el de la Trajectòria Exterior ha estat per a Eva Franch Gilabert, arquitecta, investigadora i conferenciant internacional.

El premi Acció Cívica se l’emporta DeltaRescat, entitat que es dedica a la cura d’animals abandonats; la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre s’ha endut la primera posició en el premi Cultura; la primera posició del premi Jove ha estat per a la pediatra Meritxell Rull Castells, voluntària de diversos projectes solidaris; el premi Esportiu ha estat per a Joan Ferrer Casanova, Strongman; el premi a l’Enfocament Turístic ha estat per a l’empresa de la revista Tot Parc; i finalment el premi Gastronomia ha estat per a Casa Nicanor, fundada el 1959.

Temas

Comentarios

Lea También