Nova senyalització a la Tancada i a l'Encanyissada

21 marzo 2018 18:30 | Actualizado a 21 marzo 2018 18:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les llacunes de l’Encanyissada i la Tancada estrenaran aquesta Setmana Santa, una nova senyalització. Així, la regidoria de Turisme, Fires i Promoció Exterior de l’Ajuntament d’Amposta, juntament amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre, han instal·lat 18 senyals noves i han reposat d’altres que estaven en mal estat de l’itinerari que envolta aquestes dues llacunes.

Aquest itinerari circular de prop de 26 km és una ruta molt freqüentada per turistes que visiten el Delta de l’Ebre durant tot l’any, però especialment en les èpoques de primavera i tardor, quan més afluència de visitants es percep. És per això s’han volgut instal·lar abans de l’inici de la temporada turística de Setmana Santa les noves senyals, segons explica la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez. «I ho hem fet perquè a l’Oficina de Turisme rebem moltes queixes dels turistes que fan ús de la ruta per la seva manca de senyalització», diu Estévez.

Aquesta instal·lació s’ha dut a terme juntament amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre, seguint les directrius que marca el manual tècnic de senyalitzacions d’espais naturals de la Generalitat de Catalunya. Aquesta millora forma part d’una de les actuacions que es donen dins del Pla de Foment al Turisme de la Generalitat de Catalunya que va atorgar a l’Ajuntament d’Amposta el passat any 2017 i en el qual s’invertiran 816.000 al terme municipal.

Comentarios
Multimedia Diari