Oberta la línea d'ajuts per als comerços i restaurants d'Alcanar afectats pels aiguats

La partida és de 500.000 euros i està adreçada a autònoms, microempreses i pimes

ACN

Whatsapp
Alcanar es recupera encara de les inundacions. Joan Revillas

Alcanar es recupera encara de les inundacions. Joan Revillas

Articles relacionats:

El Departament d'Empresa i Treball obrirà aquest dimecres els ajuts directes als comerços i negocis de restauració afectats pels aiguats de principis de setembre e Alcanar (Montsià). Aquesta línia extraordinària està dotada amb 500.000 euros, amb la qual el Govern vol contribuir a reactivar els sectors del comerç al detall, la restauració i els serveis d'Alcanar afectats pel temporal.

El tràmit telemàtic per demanar els ajuts a través de Canal Empresa estarà actiu fins el dimarts 23 de novembre a les tres del migdia. S'hi podran acollir els autònoms, microempreses i pimes dels sectors del comerç al detall, serveis assimilats i restauració amb almenys un establiment a peu de carrer que hagin sofert danys.

Els ajuts consistiran en una aportació en funció dels dies de tancament: fins a 3.000€ en el cas d'establiments que hagin tancat entre un i set dies; i de fins a 8.000€ si els danys han obligat a tancar els negocis durant més de set dies per realitzar les tasques de reparació i condicionament.

Temas

Comentarios

Lea También