Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Obre portes a Tortosa l’AKÍ Bricolaje, amb 2.100 metres quadrats d’exposició

Aquest divendres serà el primer dia d'obertura de la botiga als clients

Marina Pallás

Whatsapp
Tot i que la inauguració ha sigut aquest dijous al migdia, aquest divendres serà el primer dia d’obertura. Foto: Joan Revillas

Tot i que la inauguració ha sigut aquest dijous al migdia, aquest divendres serà el primer dia d’obertura. Foto: Joan Revillas

Avui obre portes a la ciutadania  AKÍ Bricolaje, situada al polígon Temple Sud de Tortosa. Es tracta d’una gran superfície de 2.100 metres quadrats i al voltant de 18.000 referències. L’empresa ha invertit 1,1 milions d’euros en aquesta botiga, que és la tercera a la demarcació de Tarragona, la número 13 de Catalunya i la 49 de l’Estat espanyol.

 El director de la botiga de Tortosa, Miquel Vidiella, ha explicat que s’han creat 27 llocs de treball directes (es van rebre fins a 3.000 currículums per treballar) als quals caldrà sumar tots els que es generen d’indirectes a partir dels serveis que s’oferiran en col·laboració amb instal·ladors locals.

«Aquesta botiga naix amb la voluntat de ser per als clients, per a la gent d’aquí. Volem estar a prop de tots, i hem de seguir treballant per fer la vida més fàcil als nostres clients en la millora i manteniment de les seues llars», ha expressat aquest dijous al migdia durant la inauguració oficial. 

També el director regional Onofre J. Burgos ha destacat la conscienciació de l’empresa amb l’entorn, oferint productes sostenibles, i la voluntat de fer més fàcil per al client el bricolatge. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, per la seua banda, ha agraït l’empresa haver escollit Tortosa per instal·lar-se.

Temas

Comentarios

Lea También