Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Obre portes l’esperat pavelló esportiu de Jesús

L’espai, a més dels actes esportius, podrà acollir les activitats de les nombroses entitats i associacions del poble, més d‘una trentena

M. PALLÁS

Whatsapp
Imatge del pavelló esportiu, a tocar de les piscines de Jesús. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge del pavelló esportiu, a tocar de les piscines de Jesús. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús va inaugurar el passat dissabte el seu esperat pavelló municipal. Ha suposat una inversió de 1.200.000 euros i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Tarragona.

El nou equipament cobrirà les demandes sorgides de les activitats lúdiques, culturals i esportives que es fan durant l’any. I és que el poble compta amb més d‘una trentena d’entitats i associacions. «Principalment és un pavelló esportiu, però està clar que li donarem molts altres usos també. A més, l’institut-escola Daniel Mangrané està just a la vora, de forma que els nostres estudiants també podran usar-lo», explica al Diari l’alcalde de l’EMD, Víctor Ferrando. El nou pavelló està situat a la carretera de Roquetes, a tocar de les piscines.

Amb una superfície de 1.967 metres, el pavelló s’ha concebut tenint en compte les directrius del Consell Català de l’Esport i de la Generalitat de Catalunya. Durant la inauguració del passat dissabte es va celebrar una exhibició de bàsquet amb cadira de rodes a càrrec de COCEMFE Baix Maestrat i ASSIDE.

El nou pavelló s’havia d’inaugurar per a les festes de Sant Francesc, però no va ser possible perquè coincidia amb la campanya electoral.

Ferrando explica que ara ja s’està treballant en la urbanització exterior. Allí s’hi ubicarà un camp de bitlles i a la plaça (de 1.400 metres) es crearà un espai de jocs al carrer per a famílies.

Comentarios

Lea También