Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Obres de millora de voreres i arbrat a Vora Parc, a Tortosa

Els treballs han arrencat al darrere del teatre auditori Felip Pedrell i podran comportar talls puntuals de trànsit al carrer Rosa Maria Molas

M. N.

Whatsapp
Inici de les obres de les voreres a Vora Parc, aquest dimecres al matí. FOTO: Joan Revillas

Inici de les obres de les voreres a Vora Parc, aquest dimecres al matí. FOTO: Joan Revillas

Comencen les obres d’arranjament de les voreres i renovació parcial de l’arbrat de Vora Parc, a Tortosa. L’àrea de Serveis de l’ajuntament ha començat aquest dimarts les obres d’arranjament de les voreres de la zona de Vora Parc. Els treballs s’han iniciat a la vorera situada just al darrera del teatre auditori Felip Pedrell, al carrer Rosa Maria Molas entre el passeig de Ribera i el carrer Soriano Montagut. 

En aquest tram s’aixecarà el paviment més deteriorat i es construirà de nou. El problema, generalitzat a tota la urbanització, està provocat pel creixement expansiu de les arrels de l’arbrat.

L’actuació té en compte l’esponjament de la vegetació, així com el replantament i nova definició on siga necessari. L’esponjament de l’arbrat de grans dimensions també permetrà la millora de la projecció lumínica a l’entorn.

El cost d’aquesta primera intervenció està valorat en prop de 40.000 euros. Mentre duren els treballs es poden dur a terme talls de trànsit puntuals en aquesta zona.

Aquesta primera actuació és el punt d’inici de la resta d’actuacions que es duran a terme a la resta de l’àmbit de Vora Parc, prestant una atenció especial als trams de vianants.

Temas

Comentarios