Dinou dotacions dels Bombers treballen en l'extinció d'un incendi forestal a Amposta

El foc s'ha originat a un quilòmetre de la carretera N-340

25 agosto 2020 08:16 | Actualizado a 25 agosto 2020 15:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A dos quarts de deu d'aquest matí s'ha declarat un incendi forestal a prop de la carretera N-340, al terme municipal d'Amposta. A les tasques d'extinció intervenen 19 unitats dels Bombers.

El foc s'ha originat aproximadament a un quilòmetre de la carretera, al punt quilomètric 1075. Les flames han avançat cap a la part més alta d'un turó proper. Concretament, a la zona anomenada Rocafosca.
 

Els Bombers han mobilitzat 14 dotacions terrestres de diversos parcs  així con cinc aèries -tres helicòpters i dues avionetes-.

 


També hi treballen tres helicòpters que estan tirant aigua a la cua del flanc dret. A la zona hi ha una línia elèctrica que, de moment, no s'ha vist afectada.

A tres quarts de 12 del migdia els Bombers han donat per controlat l'incendi, que ha cremat dues hectàrees, segons dades provisionals.

Els agents rurals han assegurat que treballem amb la hipòtesi que tingui relació amb una deficiència de la línia elèctrica.

Per la seva part, fonts de l'empresa Endesa han apuntat al Diari que la línai de mkitja tensió en cap moment s'ha desconnectat, per la qual cdosa descarten que el foc tingui el seu origen en la línia. De totes maneres, han afegit, ho investigaran.

Les mateixes fonts han afegit que la línia havia passat les revisions reglamentàries.

Comentarios
Multimedia Diari