Operació de la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues a l'Ametlla de Mar

Els agents registres diversos domicilis i establiments al centre de la població

19 mayo 2017 22:03 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Guàrdia Civil porta a terme aquest divendres una operació contra el tràfic de drogues a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). Des de primera hora del matí, un total de 90 agents estan efectuant diverses entrades i registres simultanis en sis domicilis i dos establiments del centre de la localitat. L'operació està ordenada pel jutjat d'instrucció número 1 de Tortosa i ja s'han produït algunes detencions. Segons ha pogut saber l'ACN, l'organització desarticulada està formada per individus de nacionalitat espanyola i marroquina que pràcticament monopolitzaven la venda al detall d'haixix, cocaïna i marihuana a la zona. Se'ls acusa de pertinença a organització criminal, tràfic de drogues i amenaces.

Les entrades i registres han tingut lloc en sis domicilis, un locutori i un pub ubicats als carrers Benidorm, Pau, Cova Gran, Cervantes, Lluís Companys i plaça Catalunya, i s'ha comptat amb la participació d'un gos detector de drogues. Efectius del Grup de Reserva de Seguretat d'aquest cos policial també han donat suport al dispositiu, integrat per uns 90 agents.

El dispositiu ha començat pels volts de dos quarts de set del matí, i les entrades s'han fet en presència de la secretària judicial. L'organització desmantellada portava a terme una important activitat il·lícita en l'àmbit del tràfic de drogues en aquesta zona del Baix Ebre. Els implicats es dedicaven a vendre droga al detall, sobretot haixix, cocaïna i marihuana.

Comentarios
Multimedia Diari