Oriol Romeu i Aleix Garcia, amb la gent gran d’Ulldecona

Els futbolistes falduts han signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Ulldecona amb una aportació de 15.000 euros

05 agosto 2020 08:30 | Actualizado a 05 agosto 2020 08:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els futbolistes Oriol Romeu, a les files del Southampton FC de la Premiere League, i Aleix Garcia, que recentment ha finalitzat el seu contracte amb el Manchester City, tots dos d’Ulldecona, han signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Ulldecona per fer possible un programa de beques d’ajuda a domicili (SAD) i Espai de Respir per a les persones grans amb pocs recursos econòmics.

Els futbolistes han fet una aportació de 15.000 euros que permetrà a posar a disposició a partir de setembre el programa de beques per totes aquelles persones que ho necessiten.

L’alcaldessa d’Ulldeona i presidenta de la Fundació, Núria Ventura, ha agraït a Romeu i Garcia «la seva sensibilitat social i la voluntat de donar suport a projectes tan necessaris com estos, més amb la crisi actual». De fet, Ventura ha destacat que en aquests últims mesos s’ha detectat un augment «notable» de persones grans amb pensions molt baixes que han de donar suport a les seues famílies. En una situació d’economia familiar complicada, explica Ventura, «el primer que retallen les persones grans és el seu propi benestar».

És per aquest motiu que tant Romeu com Garcia han volgut destacar la satisfacció de poder col·laborar amb la fundació d’aquesta manera. Romeu ha explicat que per ells «és un orgull poder col·laborar al nostre poble» i ha destacat el seu compromís en «donar nom, ajuda i suport amb tot el que podem». Garcia, per la seua part, ha afirmat que són «és un plaer poder col·laborar amb la Fundació, i més en aquests moments tan difícils».

La Fundació treballa amb persones grans i amb programes d’infància i d’inserció laboral de col·lectius en especial vulnerabilitat.

Segons explica Ventura, es dona servei a 175 famílies de diferents municipis del Montsià i del Baix Maestrat amb una plantilla de 62 persones, de les quals 35 estan relacionades amb els serveis de les beques impulsades.

Comentarios
Multimedia Diari