El nou complex esportiu de Tortosa obrirà al novembre

L’equipament va prenent forma: les piscines ja s’han omplert d’aigua i s’ha instal·lat bona part de les màquines de la sala del gimnàs

17 octubre 2018 19:49 | Actualizado a 20 octubre 2018 15:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ja queden pocs dies perquè els tortosins puguin gaudir de les noves piscines. Així ho ha assegurat l’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, a les xarxes socials, on mostra també l’avenç de les obres i la posada a punt d’aquest esperat equipament. Així, des de l’Ajuntament de Tortosa apunten que el complex esportiu obrirà portes durant el mes de novembre, sense concretar però la data exacta. 

Els operaris treballen sense descans per posar-ho tot a punt. «Les piscines ja estan omplint-se i les màquines del gimnàs a punt per estrenar-se», ha afirmat al Diari l’alcaldessa. Culminarà així el llarg procés que ha comportat l’execució del nou complex esportiu de Ferreries, després que el projecte inicial no pogués tirar endavant i l’Ajuntament hagués de reformular-lo. 

L’equipament és molt esperat pels usuaris de l’actual piscina, els quals podran gaudir ara, a més, d’una nova oferta de serveis i horaris. 
Fins ara les instal·lacions esportives oferien natació lliure, cursets i activitats dirigides al gimnàs municipal. Tal com ja va explicar el Diari, amb el nou complex s’incrementaran els serveis amb entrenaments supervisats o assessorats, l’ús de sala de fitness, accés spa, i ús i cursos de pàdel. Respecte als nous serveis de piscina, el nou complex permet que hi hagi natació lliure durant tots els horaris d’obertura, ja que es passa d’una piscina de 5 carrers a una de 10 carrers. 

Obert els diumenges
A més, s’incrementaran el nombre de cursets i la seva capacitat, oferint també com a novetat cursets per a nadons de 0 a 2 anys que es farà a la nova piscina d’aprenentatge de 12,5 metres. Així mateix, una altra novetat destacada serà que la piscina també estarà oberta en diumenges. 

La posada en marxa del nou complex també farà que es modifiqui l’estructura d’abonaments per ajustar-ho als nous serveis i facilitar-ne la gestió. Es fixarà un abonament complet infantil, jove, adult, gent gran i familiar, així com un abonament només per a ús de la piscina. A més, també s’afegeix un abonament complet d’horari reduït per potenciar les franges horàries amb menys usuaris. 

Es preveu aplicar un descompte del 15% a aquelles persones que acreditin família nombrosa, família monoparental, persones a l’atur o menor d’edat amb els progenitors en situació d’atur, persones amb discapacitat o jubilats.

Comentarios
Multimedia Diari