Padesa manté en quarantena 186 treballadors de la planta d’Amposta i 107 més en aïllament

La planta d’Amposta queda en serveis mínims amb el 20% dels treballadors en actiu que han passat tots els cribratges necessaris amb resultats negatius

Diari de Tarragona

Whatsapp
La planta de Padesa a Roquetes. Foto: J. R. /DT

La planta de Padesa a Roquetes. Foto: J. R. /DT

Després dels últims casos positius detectats a la planta de Padesa Amposta, l’empresa, conjuntament amb el Departament de Salut, ha pres la mesura de posar en quarantena els 63 positius i la resta dels 112 treballadors cribrats el mateix dia i que van donar resultat negatiu, ja que són tractats com a contactes estrets, més els 2 positius inicials i els 9 contactes estrets dels positius del primer dia. A més, també estan a casa de manera preventiva i a l’espera de resultats, els 107 treballadors que s’han cribrat durant el dia d’avui dilluns.

L’empresa informa que totes aquestes mesures preventives produeixen que, durant aproximadament 48 hores, la planta d’Amposta queda en serveis mínims amb el 20% dels treballadors en actiu que han passat tots els cribratges necessaris amb resultats negatius.

Per aquest motiu segons l’escorxador no és possible realitzar un tancament total ja que forma part del sector primari i és un dels establiments designats com a essencials per al subministrament d’aliments, motiu pel qual no ha aturat la seva activitat des de l’inici de la pandèmia.

Padesa i el Departament de Salut han intensificat a l’empresa les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries. Un cop es tinguin els resultats dels cribratges realitzats avui dilluns es prendrà l’estratègia de seguiment més adequada

Comentarios

Lea También