Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Panoràmiques d’Instagram des de l’Ametlla de Mar

Es tracta d’uns plafons amb la informació del compte @turismeametllademar i l’etiqueta oficial de la població a Instagram

MARIA NOCHE

Whatsapp
Foto: Joan Revillas

Foto: Joan Revillas

L’Ametlla de Mar compta amb punts ‘instagramers’, llocs per potenciar les vistes panoràmiques del municipi. Es tracta d’uns plafons amb la informació del compte @turismeametllademar i l’etiqueta oficial de la població a Instagram. D’aquesta manera, els turistes poden fotografiar els actius més importants i ho poden compartir a la xarxa, mencionant l’Àrea de Turisme.

Segons expliquen des d’aquesta àrea, fins i tot es pot arribar a interactuar amb els ‘instagramers’ mitjançant un joc. Les primeres senyals s’han instal·lat a la plaça del Barco, al carrer Cristòfol Colom i al carrer Miramar. Però, de cara a la pròxima temporada  turística, es preveu ampliar els punts a altres zones d’interès com el Castell de Sant Jordi d’Alfama o el port natural de l’Estany. 

Temas

Comentarios

Lea También