Pas endavant de la variant sud de Gandesa

El projecte constructiu té un pressupost de licitació de 410.00 euros i ha d'estar llest en un any

19 mayo 2017 23:03 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Generalitat ha tret a licitació la redacció del projecte constructiu de la variant sud de Gandesa. La circumval·lació ha d'enllaçar la carretera C-43, des del quilòmetre 12,5, fins a la carretera N-420. El plec de clàusules, que publica el DOGC d'aquest dijous, preveu un termini de redacció de 12 mesos i un pressupost de licitació de 410.00 euros. L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha mostrat la seva satisfacció perquè el projecte tiri endavant i enceti l'últim tràmit administratiu que queda per fer possible la construcció de la variant. L'obra també servirà per corregir la canalització d'aigües i evitar inundacions com les que va patir la capital de la Terra Alta en el darrer episodi de pluges.

L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha destacat que el projecte de la variant sud de la capital de la Terra Alta vagi endavant amb la licitació, aquest dijous, de la redacció del projecte constructiu. Durant aquesta legislatura ja es va fer la redacció i l'aprovació del projecte mediambiental. Aquesta és una de les obres llargament reivindicades per Gandesa que ha de servir per descongestionar el tràfic que travessa diàriament el municipi però a la vegada inclourà mesures correctores del sistema de canalització d'aigües.

Justament el darrer episodi de pluges, que va deixar acumulacions històriques a la comarca, va provocar la inundació dels carrers de la població, una preocupació que Luz havia traslladat, en una reunió al mes de desembre, al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i al director de l'ACA, Jordi Agustí Vergés. "Malauradament les previsions es van complir però ja feia temps que treballàvem perquè amb la variant s'apliquessin mesures correctores per traslladar l'aigua a altres punts", ha explicat l'alcalde de Gandesa.

Comentarios
Multimedia Diari