Paüls incrementa prop d’un 60% la taxa de reciclatge

El municipi del Baix Ebre va implantar fa sis mesos la recollida porta a porta

21 febrero 2020 10:50 | Actualizado a 21 febrero 2020 11:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El sistema de recollida de brossa porta a porta implantat a Paüls fa sis mesos ha permès incrementar un 58,9% el reciclatge al municipi. La taxa més gran de reciclatge ha estat en plàstics i envasos, amb un augment del 82%; seguida pel paper i cartró, amb un increment del 45%; la fracció orgànica un 36% i el vidre un 26%.

«No tenim encara les dades de la deixalleria mòbil, però si comparem la resta de dades de recollida selectiva, constatem un increment de gairebé un 60% respecte de l’any passat», ha manifestat l’alcalde del municipi, Enric Adell.

Paüls va ser el primer poble del Baix Ebre a implementar un servei de recollida selectiva a tot el municipi. Tot i fer el porta a porta s’han mantingut dues illes de contenidors als accessos al nucli urbà.

El servei es duu a terme tres dies a la setmana i cadascun es fa la recollida d’un tipus de fracció. Així els dilluns es recull la fracció orgànica, envasos i plàstics i la fracció resta; els dimecres és el torn de la fracció orgànica, paper, cartró i vidre; i finalment, els divendres té lloc la recollida de fracció orgànica, envasos i plàstics i fracció resta. La brossa s’ha de deixar davant la porta de casa abans de les 8 del matí.

Comentarios
Multimedia Diari