Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Baix Ebre

Paüls incrementa prop d’un 60% la taxa de reciclatge

El municipi del Baix Ebre va implantar fa sis mesos la recollida porta a porta

REDACCIÓ

Whatsapp
Paüls incrementa prop d’un 60% la taxa de reciclatge

Paüls incrementa prop d’un 60% la taxa de reciclatge

El sistema de recollida de brossa porta a porta implantat a Paüls fa sis mesos ha permès incrementar un 58,9% el reciclatge al municipi. La taxa més gran de reciclatge ha estat en plàstics i envasos, amb un augment del 82%; seguida pel paper i cartró, amb un increment del 45%; la fracció orgànica un 36% i el vidre un 26%.

«No tenim encara les dades de la deixalleria mòbil, però si comparem la resta de dades de recollida selectiva, constatem un increment de gairebé un 60% respecte de l’any passat», ha manifestat l’alcalde del municipi, Enric Adell.

Paüls va ser el primer poble del Baix Ebre a implementar un servei de recollida selectiva a tot el municipi. Tot i fer el porta a porta s’han mantingut dues illes de contenidors als accessos al nucli urbà.

El servei es duu a terme tres dies a la setmana i cadascun es fa la recollida d’un tipus de fracció. Així els dilluns es recull la fracció orgànica, envasos i plàstics i la fracció resta; els dimecres és el torn de la fracció orgànica, paper, cartró i vidre; i finalment, els divendres té lloc la recollida de fracció orgànica, envasos i plàstics i fracció resta. La brossa s’ha de deixar davant la porta de casa abans de les 8 del matí.

Temas

Comentarios

Lea También