Paüls manté part de la festa major d'enguany

La piscina municipal s’obrirà el 24 de juny i fins al 6 de setembre, adaptada a les mesures corresponents.

16 junio 2020 09:29 | Actualizado a 16 junio 2020 09:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Paüls vetlla per mantenir la Festa Major de Sant Roc, tot i que amb un format diferent i sense hereus ni pubilles, els quals podran repetir al 2021.

Així ho anunciaven des de l’Ajuntament del municipi, el batlle de Paüls, Enric Adell, deia que «tal com hem fet amb la Festa de la Cirera ens reinventarem i farem els actes que ens permetin els protocols de salut».

La modificació de 2 metres de distància a 1,5 és un canvi important en l’opinió de l’alcalde, que facilitarà la realització de determinats actes. «Aquest any és excepcional, però hem de fer tot el possible per ajudar el món de la cultura, que és molt important pel nostre país, i que ara s’ho està passant molt malament», sostenia Adell.

Sense revetlla de Sant Joan

El que sí que no se celebrarà aquest any és la revetlla de Sant Joan, on s’organitzava un sopar popular, activitats infantils, la foguera i ball. «Encara és tot molt recent, no està clar en quina fase estarem i pensem que és millor que la ciutadania acudeixi als bars i restaurants del poble, respectant l’aforament i així ajudem el sector de la restauració», seguia

D’altra banda, la piscina municipal s’obrirà el 24 de juny i fins al 6 de setembre, adaptada a les mesures corresponents.
 

Comentarios
Multimedia Diari