Pensions Dignes tornarà a protestar a favor dels drets socials aquest dissabte a Tortosa

El col·lectiu sortirà al carrer juntament amb altres grups afectats per les retallades

11 diciembre 2018 11:43 | Actualizado a 11 diciembre 2018 11:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El col·lectiu Pensions Dignes s’ha reunit de nou per presentar la seva propera protesta. Serà aquest dissabte, dia 15 de desembre, quan tornaran a sortir al carrer per defensar els drets socials. «Ens diuen que la riquesa creix, que el país creix, que les empreses obtenen més beneficis... però, tot i això, els salaris continuen anant a la baixa», reclama el portaveu de Pensions Dignes a les Terres de l’Ebre, Lisardo Garcia.

Una protesta protagonitzada per la gent gran i des de Pensions Dignes, amb les pensions com a lema principal, però que també vol incloure tots aquells col·lectius que sofreixen les conseqüències de la crisi. «Vam considerar que havíem d’anar un pas més endavant i no sols manifestar-nos nosaltres com a col·lectiu de pensionistes, sinó manifestar-nos amb altres col·lectius que estan patint, com nosaltres, les retallades de la crisi. Sanitat, ensenyament, col·lectius com els discapacitats o els desnonats, etc.», apunta Garcia.

En aquesta línia, per tant, també hi participaran altres organitzacions que defensen els drets socials i lluiten contra les retallades. «Estem reivindicant la recuperació de tots aquests drets socials que durant els anys de la crisi ens han anat traient», apunta Garcia, parlant dels salaris dels treballadors, dels problemes en sanitat amb les retallades de metges i les cues d’espera, entre d’altres. «El que demanem als polítics és que el pastís de la riquesa s’ha de repartir», resumia Garcia. 
La convocatòria de dissabte és general a tot l’Estat espanyol. El portaveu de Pensions Dignes a les Terres de l’Ebre fa una crida a tota la ciutadania perquè participi en la convocatòria de Tortosa, que arrencarà a les 12.00 h des de la Rambla Catalunya, davant l’ambulatori, per poder fer gran la manifestació.

Comentarios
Multimedia Diari