Persecució de pel·lícula d'un cotxe per l'AP-7 fins a l'Ampolla

Mossos detenen a dos individus que es van escapar des de Sant Feliu de Llobregat

23 enero 2018 18:21 | Actualizado a 23 enero 2018 19:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el diumenge 21 de gener, dos homes de nacionalitat marroquina i paraguaiana, de 18 i 21 anys i veïns de Barcelona, com a presumptes autors de delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues, de conducció temerària, de danys i de desobediència i resistència als agents de l'autoritat.

Els fets van tenir lloc el mateix dia, cap a les 7 del matí, quan agents de trànsit van detectar a l'autovia B-23, en terme municipal de Sant Feliu de Llobregat, un vehicle que circulava a 133 quilòmetres per hora en un tram limitat a 80.

Els Mossos van intentar aturar el vehicle però, segons expliquen, el conductor no va fer cas dels avisos i va començar a avançar "temeràriament i a gran velocitat" els vehicles que circulaven tant per la dreta com per l'esquerra. La persecució va arribar fins a l'Ampolla (Baix Ebre), on finalment se'ls va poder interceptar.

Segons el relat policial, durant la persecució el conductor escàpol va circular a velocitats entre els 190 i els 210 quilòmetres per hora, a estones amb els llums apagats, fet que va posar en perill la vida de la resta d'usuaris de la via.

Quan va arribar al peatge de l'AP-7 en direcció Tarragona, el cotxe no es va aturar i es va emportar la barrera pel davant. A banda, el turisme va provocar danys en altres vehicles durant la fugida.

Finalment els Mossos van aconseguir aturar el vehicle a l'Ampolla, a 160 quilòmetres del punt inicial de la infracció. Els agents van detenir el conductor, que segons la policia es va resistir i els va fer puntades de peu i cops de puny. Dins del cotxe hi anaven tres persones més, una de les quals, un jove de 21 anys, també va agredir els agents segons la policia. Per aquest motiu també va quedar detingut.

El conductor va donar positiu a les proves d'alcoholèmia i de consum de drogues, amb una taxa de 0,34 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat (la taxa màxima permesa és 0,25) i positiu en cànnabis.

Els detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari