Picabaralla entre Ferran Bel i el PSC per l’estat de la ciutat i les piscines

Els socialistes creuen que Tortosa està ‘morta’, i l’alcalde enumera totes les accions dels últims deu anys

19 mayo 2017 16:50 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El pròximr mes de juny farà 10 anys que Ferran Bel és alcalde de Tortosa amb CiU. El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Tortosa ha aprofitat justament per fer balanç de la ciutat en tot aquest temps i ha fet una crítica al que han anomenat «el govern del no, perquè no fa, no escolta i no compleix».

«Ens dol Tortosa perquè som tortosins, perquè ens estimem la ciutat i perquè ens dol el seu estat actual. Aquest sentiment s’ha evidenciat molt clarament en aquesta campanya de Nadal. La ciutat està trista i apagada», ha declarat el portaveu del grup socialista, Enric Roig.

Així, per exemple, els socialistes han expressat que el govern encapçalat per Ferran Bel no ha apostat «per un tercer pont, ni per desenvolupar els terrenys de Renfe, dels que ara fa deu anys se’n va signar el conveni, o impulsar el Polígon Catalunya Sud ni les infraestructures com el desdoblament de la C-12 o la finalització de l’A-7».

Roig ha assenyalat que la vida quotidiana dels tortosins està afectada per la falta d’accions: «estem davant d’un govern que escanya la ciutat per tornar els diners als bancs, més pendent del seu pacte amb els Republicans que de la ciutat, més preocupat per les seves carreres electorals a Madrid i Barcelona i per postureos independentistes que pels problemes reals dels tortosins i tortosines».

Davant d’aquestes declaracions sobre «l’immobilisme» de la ciutat, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha reptat el portaveu socialista a demanar un ple monogràfic sobre l’evolució de la ciutat durant aquest període.

«Enric Roig políticament és molt covard [...]. Té totes les possibilitats de preguntar-me al ple, es podria atrevir i no tenir temor», ha expressat. «Enric Roig fa el ridícul a totes les èpoques de l’any, fins i tot durant les vacances de Nadal», ha declarat.

Així les coses, l’alcalde ha enumerat totes les millores que s’han pogut veure a la ciutat en els últims deu anys.

«Jo també tinc interès a veure com ha evolucionat Tortosa en els últims temps. Que [Enric Roig] vaja al barri de la Raval de la Llet a veure si ha millorat o no, que vaja al barri de Ferreries a veure com estava el carrer Llarg de Sant Vicenç, que mire si a l’entrada de Tortosa per l’Aldea la ciutat ha crescut o no...», ha enumerat Bel. «Que teníem museu fa deu anys? No. Que teníem escola de música? No. Que teníem viver d’empreses? No. [...] I justament ha sigut en anys de crisi econòmica», ha conclòs l’alcalde.

Comentarios
Multimedia Diari