Pilar Miró, nova presidenta de l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta

Ha agafat el relleu de Felip Segura, qui havia liderat l’Associació durant més de 6 anys.

14 febrero 2018 12:45 | Actualizado a 15 febrero 2018 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, que engloba més de 80 empreses turístiques de la comarca (cases rurals, apartaments, hotels, restaurants, cellers, molins i empreses d’activitats, entre altres) té nova presidenta.

Pilar Miró ha agafat el relleu de Felip Segura, qui havia liderat l’Associació durant més de 6 anys.

En la darrera Assemblea General del 29 de gener va tenir lloc el canvi en la presidència, agafant el relleu una persona que ja formava part de l’anterior Junta, Pilar Miró.

La nova Junta, formada per 9 membres, compta amb bona part de la Junta anterior i afegeix noves incorporacions.

Pilar Miró destacava la feina feta pel seu predecessor, Felip Segura, qui ha sabut donar una bona empenta a l’Associació, créixer en socis, unir al sector i ser un interlocutor vàlid en les meses de Turisme, creant sinèrgies público-privades tant importants per una destinació com la Terra Alta.

La Junta ha volgut agrair-li tota aquesta tasca al llarg de tants anys amb un detall.

La Terra Alta cada cop és més coneguda gràcies a atractius turístics com La Fontcalda, Els Ports d’Horta de Sant Joan, la Via Verda o la Batalla de l’Ebre, i gràcies a la creixent proposta d’activitats entorn els vins, l’oli, les activitats esportives i d’aventura.

Des de l’Associació, i de forma conjunta amb el Consell Comarcal i el Patronat de Turisme de Terres de l’Ebre, es treballa de forma constant per donar a conèixer uns espais encara verges i que sorprenen a qui els visita.

L’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta engloba més de 80 empreses turístiques de la comarca (des de cases rurals, hotels, apartaments,  càmpings, cellers, restaurants, artesans, entre altres) i es dedica a la promoció turística de la Terra Alta, exercint un impuls notable sobre la generació de riquesa i oportunitats de treball i futur.

Comentarios
Multimedia Diari