Pinten una gran retrat de Felip Pedrell a l’espai de la casa del compositor a Tortosa

Tindrà lloc una altra intervenció artística a la plaça de Sant Joan

14 julio 2017 09:56 | Actualizado a 13 noviembre 2017 18:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’espai on va haver la casa del reconegut compositor i musicòleg Felip Pedrell (Tortosa 1841-Barcelona 1922), a la plaça Sant Joan de Tortosa, s’ha convertit en una obra d’art.

L’artista plàstic Roc Blackblock hi ha plasmat un gran i impactant retrat del compositor, que ja es pot veure des d’aquest dijous. Aquest divendres l’obra es donarà per finalitzada completament.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha explicat que el projecte s’emmarca en la voluntat de renovar la plaça Sant Joan i canviar la imatge d’aquelles façanes sense construccions del nucli antic. Bel ha avançat que al costat d’aquesta intervenció artística se’n crearà una altra, de la qual encara s’han de definir els detalls.

L’artista Roc Blackblock, per la seua banda, ha detallat que la tècnica que ha emprat és l’stencil (plantilla). Abans d’executar el projecte físicament, però, han calgut hores d’estudi de l’espai. «L’art urbà no és arribar i deixar la marca, sinó estudiar l’entorn urbanístic i cultural concret del lloc. Que la paret siga un altaveu». Aquest és el primer gran projecte professional de l’artista a les Terres de l’Ebre, si bé ja havia exposat a l’Escola d’Art de Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari