Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Poble Nou del Delta tindrà mesa electoral pròpia

L'Ajuntament prepara un procés participatiu perquè els veïns del nucli puguin escollir directament el representant de l'alcalde, que ara és Josep Joan Pla

ACN

Whatsapp

Els veïns de Poble Nou disposaran de mesa electoral pròpia que els estalviarà el desplaçament fins Amposta que havien de fer fins aquests moments. La mesa serà una realitat per a les pròximes eleccions al Parlament del 27 de setembre. La junta electoral de zona, que va consultar el nou govern municipal sobre el repartiment de meses al municipi, ubicarà una mesa a l'edifici de l'Ajuntament del nucli deltaic, que tindrà el nom d'Ajuntament de Poble Nou. " vam veure-ho com una oportunitat per donar resposta a aquesta reclamació històrica dels veïns", ha explicat l'alcalde Adam Tomàs (ERC), tot recordant que és una petició plantejada des de fa diversos mandats al ple sense resultat.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También