Ports de la Generalitat urbanitza l'entorn de la llotja de peix de l'Ametlla de Mar

Les obres, amb un pressupost de 96.000 euros, s'allargaran durant dos mesos i no han d'interferir amb l'activitat pesquera

19 mayo 2017 20:19 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ports de la Generalitat ha iniciat les obres d'urbanització de l'entorn de la llotja de peix de l'Ametlla de Mar. L'actuació abast també els vials d'accés, l'esplanada de davant del Club Nàutic i la rotonda que dóna accés a les instal·lacions portuàries. Amb un pressupost de 96.000 euros i un termini d'execució de dos mesos, està previst que se substitueixi el paviment a l'entorn de la llotja i el de la citada esplanada –incloses les voreres- per millorar la funcionalitat dels sectors pesquers i nàutic, a més de potenciar l'encaix entre la façana portuària i el teixit urbà. Els tipus de paviment s'adequaran segons l'àrea de treball que afectin: la zona de desembarcament del peix des dels vaixells i càrrega de les caixes dels vehicles que el distribueixen, principalment per als pescadors i peixaters. Les obres, assegura Ports, no interferiran en l'activitat pesquera.

El projecte, addicionalment, preveu que les illes que regulen el trànsit de la rotonda d'accés al port, actualment pintades, s'enjardinaran per integrar-les més a l'entorn. La urbanització es completarà amb una nova senyalització horitzontal i vertical dels vials, així com les àrees d'aparcament de la pesca. Les actuacions s'emmarquen dins del Pla d'inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat.

Comentarios
Multimedia Diari