Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ports substitueix un tram de passarel·la de fusta per promoure el pas de vianants a l'Ametlla de Mar

El projecte s'emmarca entre les actuacion de manteniment i millora, i suposa una inversió de 50.000 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge dels operaris treballant, ahir.  FOTO: Joan Revillas

Imatge dels operaris treballant, ahir. FOTO: Joan Revillas

L’empresa pública Ports de la Generalitat ha iniciat aquesta setmana l’actuació de millora d’un tram de la passarel·la de fusta per a vianants que hi ha al port de l’Ametlla de Mar, amb l’objectiu de substituir les peces de fusta de la instal·lació per donar millor servei als ciutadans i els turistes que transiten per aquest espai. El projecte s’emmarca entre les actuacions de manteniment i millora dels ports i suposa una inversió de 50.000 euros i una execució d’obres de quinze dies.

Les obres han començat amb el desmuntatge de les peces de fusta que hi ha actualment a la passarel·la. Aquesta instal·lació es va fer l’any 2004, guanyant espai al mirall d’aigua del port per fer una nova zona de passeig per als vianants que envoltés la instal·lació portuària. El projecte abasta el tram que va des del varador, passa per la plaça del Canó i finalitza al Centre d’Interpretació de la Pesca. La part en què es treballa té una longitud de 100 metres i una amplada de dos metres.

Sobre aquesta actuació, el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, ha dit que «la substitució de les peces de fusta d’aquesta passarel·la promou la mobilitat dels vianants i dona més valor afegit al front portuari de la Cala».

Temas

  • Ametlla mar

Comentarios

Lea También