Posa les llums d'emergència a la seva furgoneta, fa parar un cotxe i li trenca un vidre

L’home, que era holandés, anava amb quatre fills menors d’edat i va donar positiu en alcoholèmia

08 agosto 2017 16:52 | Actualizado a 11 noviembre 2017 15:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació rocambolesca la que va viure un conductor de 67 anys cap a les vuit de la tarda del passat dilluns quan circulava per la carretera N-340, a l’alçada del terme municipal de l’Ametlla de Mar. La víctima va trucar a Emergències relatant que una furgoneta amb matrícula, durant una estona, el volia avançar i finalment, en una rotonda, el conductor va posar unes llums prioritàries –de les que utilitza la Policia però de color taronja–, li va barrat el pas i el va obligat a aturar-se en el quilòmetre 1.113.

El conductor de la furgoneta va baixar del vehicle molt nerviós i amenaçador i amb els punys va trencar el vidre de la porta lateral del seu turisme, a la vegada que va agredir-lo.

La víctima, espantada, va arrencar el seu turisme i va marxar del lloc, sent perseguit durant uns quilòmetres per la furgoneta. 

La víctima, de 67 anys, va pujar ràpidament al seu turisme per fugir de l’agressor

En rebre l’avís, diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra van fer una recerca per la zona. Finalment, agents del Àrea Regional de Trànsit de Tarragona van localitzar la furgoneta parada al semàfors de Miami Platja.

El conductor, un ciutadà holandes de 34 anys, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia. La seva taxa era 0,54, més del doble del límit permès.

L’imputat anava acompanyat de quatre menors de 17 anys. Els Mossos van localitzar la seva mare, qui es va fer càrrec dels nens.

El conductor va passar ahir al matí a disposició del Jutjat de Guàrdia de Reus acusat d’un delicte de conducció temerària, de fer-ho sota els efectes de l’alcohol, danys al vehicle i lesions lleus. L’home ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari