Preocupació a Alcanar i Ulldecona, que encara no s'han refet dels aiguats de l'1 de setembre

Els Valentins, la Miliana i la plana de la Galera, alguns dels punts més afectats

Marina Pallás

Whatsapp
El barranc de les Cases d'Alcanar aquest dimarts al matí. Foto: Cutxamandé

El barranc de les Cases d'Alcanar aquest dimarts al matí. Foto: Cutxamandé

El temporal d'aquest dimarts al matí preocupa especialment en punts fràgils del territori ebrenc, com és el Delta de l'Ebre i els termes d'Alcanar i Ulldecona, molt afectats pels aiguats del passat 1 de setembre i encara amb alguns camins i danys que reparar.

Tot i que l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, confirma que la situació no és tan greu com la de l'1 de setembre, aquesta vegada els aiguats han afectat ambé la zona de la Bassa del Montsià, la séquia de la Foia i Valldepins , però sobretot la part de dalt del terme, els Valentins, la Miliana i la plana de la Galera. Hi ha camins i carreteres tallades actualment per la baixada de barrancs, però sense destacar cap afectació més greu.

La situació a Alcanar, que va rebre la pitjor part del temporal del passat setembre, és similar, amb la baixada de barrancs i acumulació d'aigua a diversos punts, però sense cap afectació més considerable. En aquest municipi i a Poble Nou del Delta s'han suspès les classes. La ruta de transport escolar entre Godall, la Galera i Santa Bàrbara també s’ha suspès.

Cal recordar que a hores d'ara segueixen tallades algunes carreteres a l'Ebre. De moment, es troben afectades la C-12 a Tortosa i la TP-3311 entre Santa Bàrbara i la Galera i la TV-3421 entre la Sénia i Roquetes.

Comentarios

Lea También