Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Preparen una mobilització a Amposta per exigir millores en el servei ferroviari

La Plataforma Trens Dignes anuncia les seves accions per a la propera tardor i obté el suport de l'Ajuntament d'Amposta

ACN

Whatsapp
Membres de la Plataforma Trens Dignes amb l´alcalde d´Amposta, Adam Tomàs, ahir a la sala de plens. Foto: ACN

Membres de la Plataforma Trens Dignes amb l´alcalde d´Amposta, Adam Tomàs, ahir a la sala de plens. Foto: ACN

La plataforma Trens Dignes treballa per aconseguir nous suports en la seva lluita per dignificar el servei ferroviari, en concret, i de mobilitat en general, a l’Ebre i el Priorat. Aquest dimarts ha aconseguit el suport explícit de l’Ajuntament d’Amposta durant una reunió amb el seu alcalde, Adam Tomàs, i regidors del govern i de l’oposició. El consistori s’ha compromès a aprovar una moció conjunt de suport a les reivindicacions de la plataforma. Per la seva banda, Trens Dignes estudia fer una nova mobilització a la tardor i ja està dissenyant un calendari de xerrades informatives arreu del territori per informar i resoldre dubtes a la ciutadania.

Una d’aquestes xerrades informatives es farà a Amposta. Serà a l’octubre i l’objectiu, ha explicat la portaveu de Trens Dignes, Montse Castellà, és resoldre dubtes i informar de totes les qüestions tècniques sobre amples de via ibèrics, europeus i combois.

Aquestes xerrades també es faran a altres municipis i s’està treballant per fixar les dates. Així mateix s’està estudiant la possibilitat de fer una nova mobilització, com la que es va fer a Móra la Nova per l’eliminació de la venda de bitllets per finestreta.

Castellà també ha explicat que volen fer una segona reunió de la taula de partits al setembre i una reunió amb els tècnics de la conselleria de Territori i Sostenibilitat. «És un dels nostres cavalls de batalla perquè els càrrecs polítics canvien i volem parlar directament amb els tècnics que es mantenen i que són experts en la matèria», ha manifestat.

Per la seva part, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha expressat el suport municipal a la feina de la plataforma, i ha recordat que una petició històrica és l’aturada d’un tren Euromed a l’Aldea. Tomàs reclama, a més, una «planificació coherent» en matèria de transport públic i ha lamentat la manca de prou oferta per fomentar el seu ús. «Com a Ajuntament, hi ha el compromís que els treballadors i regidors, quan hagin de fer un desplaçament per feina, prioritzin el transport públic, però amb l’oferta que hi ha en molts casos és difícil i s’ha d’optar pel transport privat», ha manifestat.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También