Presó provisional per al conductor que va provocar la mort dels dos joves a Amposta

L'investigat ha comparegut aquest dimecres al matí al jutjat d'Amposta després d'haver-se saltat la prohibició cautelar de tornar a conduir

05 julio 2017 16:07 | Actualizado a 28 noviembre 2017 13:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El jutjat d’instrucció 3 d’Amposta ha acordat l’ingrés a presó provisional per al conductor que va atropellar mortalment dos joves d'Amposta el passat mes de desembre, i que ara es troba com a investigat per una causa oberta per delicte d’homicidi per imprudència.

“Rebem aquesta notícia amb molta alegria”, ha expressat el pare de l’Emma, Juan Garcia Jurado, al Diari. “Creiem que és el mínim que la justícia podia fer per l’Emma i el Manel”. Garcia també ha agraït el suport de tots els amics i veïns que els han acompanyat. “La gent ha respost i no ens hem sentit sols en aquest camí que serà llarg. Espero que en un futur no molt llunyà es puga fer el judici”.

Més d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dimecres al matí davant els jutjats d'Amposta per reclamar 'justícia' per Emma i Manel. Aquest dimecres compareixia davant del jutge l'home que va provocar la mort dels dos joves a Amposta per saltar-se la prohibició de conduir i que circulava sota els efectes de la cocaïna.

Els dos joves esportistes Emma G. C., de 15 anys i veïna d’Amposta, i Manel C. F., de 18 i resident a Masdenverge, van perdre la vida el passat 22 de desembre quan circulaven amb una moto per la carretera N-340 i una furgoneta va envair el sentit contrari i els va envestir

El Jutjat d'Instrucció número 3 d'Amposta va deixar en llibertat provisional el 23 de desembre passat el conductor. No obstant, li va imposar l’obligació de comparèixer setmanalment al jutjat, a més de la retirada del passaport, la prohibició de sortir del país i la suspensió del permís de conduir. Però tot i això, l'home, un veí de Barcelona de 50 anys, va ser enxampat per la Guàrdia Civil fora de Catalunya, i els agents van comprovar que tenia una ordre judicial de suspensió del permís de conduir. Per aquest motiu ha comparegut aquest dimecres davant del jutge a Amposta.

La mort d'Emma i Manel va commocionar Amposta i aquest dimecres s'han mostrat molts cartells reclamant justícia entre familiars, amics dels joves, companys i veïns.

Comentarios
Multimedia Diari