Primer tall del pont de l’Estat de Tortosa, fins dimecres

Es treballa per asfaltar la infraestructura i els accessos abans de la Festa del Renaixement, quan reobrirà en els dos sentits de la marxa

17 julio 2017 16:25 | Actualizado a 18 julio 2017 18:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des d'aquest dilluns a les deu del matí el pont de l’Estat de Tortosa es troba totalment tallat al trànsit rodat. El tall s’allargarà fins dimecres, quan està previst que acabin els treballs d’asfaltat  del pont, els accessos i el carrer Pintor Gimeno, un dia abans de l’inici de la Festa del Renaixement. 
A partir de llavors i fins al 14 d’agost el pont sobre el riu Ebre reobrirà per als vehicles en els dos sentits de la marxa, més d’un any després de l’inici de les obres de reforma. 

Durant aquest primer tall la Policia Local de Tortosa ha establert un dispositiu especial per  minimitzar les molèsties i  informar  els conductors, que per accedir al centre de la ciutat des de la riba dreta de l’Ebre hauran de passar obligatòriament pel pont del Mil·lenari. Per creuar el pont a peu, es podran continuar passant pel pont de l’Estat per la plataforma de  vianants i bicicletes que ja està adequada. 

En el primer dia del tall, aquest dilluns, hi va haver algunes saturacions de trànsit per accedir al centre de la ciutat, en especial en hora punta, segons va poder comprovar el Diari. 

El segon tall, el 14 d’agost

La reforma de la infraestructura, que ha patit diversos entrebancs i retards, encara ja la recta final. Així, el segon tall al trànsit es preveu entre el 14 i el 24 d’agost, quan es procedirà a la instal·lació de les plataformes  de formigó de la passarel·la sud per a vianants i bicicletes. 

L’objectiu és que el pont de l’Estat estigui plenament operatiu per a les festes majors de la Cinta, a principis del mes de setembre, tal i com ha detallat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, qui ha agraït la paciència dels conductors, comerciants i  veïns. I és que des de fa més d’un any, el pont només permetia un sentit per al trànsit rodat, des del centre de la ciutat fins a Ferreries, mentre que per circular en sentit contrari calia donar  la volta pel Pont del Mil·lenari; un fet que en moments puntuals ha creat col·lapses i problemes circulatoris a la C-12.

Comentarios
Multimedia Diari