Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Primera nevada hivernal a Caro amb 2 cm de gruix

La neu arribà a la tarda i l'episodi es va perllongar durant una hora, aproximadament, moment a partir del qual la precipitació fou en forma d'aigua

A.Caralt

Whatsapp
Imatge de la nevada al massís del Port, prop del cim de Caro, diumenge a la tarda. Foto: Josep Aixarch

Imatge de la nevada al massís del Port, prop del cim de Caro, diumenge a la tarda. Foto: Josep Aixarch

La primera nevada d’aquest benigne hivern a l’Ebre va deixar diumenge al capvespre un gruix de 2 centímetres al massís del Port, concretament al cim de Caro. La neu arribà a la tarda i l’episodi es va perllongar durant una hora, aproximadament, moment a partir del qual la precipitació fou en forma d’aigua. Tot i això, alguns veïns van pujar per la carretera de Caro per prendre imatges de la nevada, atípica enguany. Ahir al matí encara es mantenia una mica de neu al cim però el sol la va desfer al llarg de les hores.

La predicció indica que la temperatura continuarà davallant progressivament i tocarà fons la matinada de demà dimecres. Hi haurà glaçades moderades a l’interior i alguna glaçada feble en algun punt del litoral.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También