Prop de 300 avis participen als Jocs Intercomarcals a la residència Natzaret de Móra d'Ebre

Se celebren per enfortir les relacions socials dels usuaris i potenciar el sentiment d’autosuperació

31 mayo 2017 16:14 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dimecres la residència Natzaret de Móra d’Ebre ha acollit la celebració dels V Jocs Intercomarcals, amb la participació de 300 avis, provinents de tretze centres per  a la gent gran de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat. 

Aixi, els usuaris van poder gaudir de tota una jornada lúdica i festiva amb jocs de taula i exercicis físics per divertir-se, socialitzar-se i practicar habilitats. Els Jocs Intercomarcals se celebren per enfortir les relacions socials dels usuaris, potenciar el sentiment d’autosuperació i motivar l’exercici, tant físic com mental.

A més de l’amfitriona ahir van participar la Unitat Sociosanitària de Móra d’Ebre, la residència d’Ascó, la residència de Móra la Nova, la residència de Batea, el SAIAR (Servei d’Atenció Integral a la gent gran en l’Àmbit Rural) de Benissanet, el Geriàtric Guiamets, la residència Les Vinyes de Falset, el SAIAR de la Fatarella, el SAIAR de la Torre de l’Espanyol, la residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa, la residència de Gandesa i el SAIAR de Tivissa.

Es tracta d’una trobada organitzada des del mateix centre i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Comentarios
Multimedia Diari