Proves PCR a 56 joves de la Sénia per diversos positius de covid-19 a la discoteca Ébano de Peníscola

Diversos joves que van ser a la discoteca van participar posteriorment en un torneig de pàdel a la Sénia

22 julio 2020 16:42 | Actualizado a 24 julio 2020 10:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una cinquantena de joves de la Sénia s’han sotmès aquest dimecres a la tarda a les proves PCR per detectar possibles casos de Covid-19, per diversos positius  d'assistents a una festa a la discoteca Ébano de Peníscola, on s’ha declarat un important brot de coronavirus amb desenes de casos en diferents poblacions de Castelló i d’altres províncies, com Madrid o Terol, en ser aquesta població un important destí turístic.

Segons ha detallat l'Ajuntament, "actualment a la Sénia hi ha 4 positius confirmats, de joves que van estar en aquesta festa, i estem a l'espera dels resultats de la resta de joves que es van realitzar les proves per ser contactes d'aquests positius". 

Les proves s'han realitzat als assistents a la festa, els seus contactes i als assitents a un torneig de pàdel a la Sénia, en el que van ser presents alguns dels positius. 

Un operatiu a l’aire lliure, darrera la Casa de Cultura,  ha permès fer un total de 56 proves, realitzades per professionals de primària de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre i amb el suport de l’Ajuntament de la Sénia. 

L’Ajuntament de la Sénia ha suspès algunes activitats previstes en els propers dies i demana als veïns que mantinguin les mesures de seguretat i sanitàries. Amb tot, l’alcalde del municipi, José Ramon Bellaubí, fa una crida a la tranquil·litat i remarca que el consistori treballa amb màxima transparència.  

Joves d’altres poblacions catalanes properes al Baix Maestrat, i que van ser el cap de setmana a la discoteca, s’estan sotmetent també a les proves. A Ulldecona, per exemple, una desena de joves s’ha desplaçat fins a Benicarló per sotmetre’s a la PCR.

Comentarios
Multimedia Diari