Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Quim Torra: ‘El Delta viu una catàstrofe natural i cal un pla d’acció immediat’

El president de la Generalitat ha visitat les zones afectades de l'Ampolla i Deltebre aquest dimarts

M.Millan

Whatsapp
FOTO: Bombers

FOTO: Bombers

FOTO: Bombers

FOTO: Bombers

FOTO: Joan Revillas

FOTO: Joan Revillas

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dimecres des de Deltebre que el Delta està vivint una catàstrofe natural arran del temporal Glòria i que és hora de passar a l’acció, amb mesures concretes per frenar la regressió consensuades amb el territori.

DELTEBRE (BAIX EBRE). 22.01.2020.  REUNION TORRA ARROSSAIRES, ALCALDES Y REGANTES
El president Torra, en la reunió d'alcaldes de les Terres de l'Ebre i arrosàires. FOTO: Joan Revillas

Torra, acompanyat de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, ha visitat poblacions afectades pel temporal, com L’Ampolla i Deltebre, on s’ha reunit amb alcaldes, arrossaires i regants, els quals li han transmès els efectes d’un temporal històric pel que fa als danys i les afectacions, amb més de 3.000 hectàrees d’arrossars inundats pel mar, camins i passeigs marítims destrossats.

Segons Torra, el Delta ja no pot esperar més i per això, assegura, cal acordar un pla d’acció immediat. En aquest sentit, s’ha compromès a assistir a la presentació de les mesures d’actuació que planteja de la Taula de Consens pel Delta. “El Delta necessita una solució ara i aquí i en aquest sentit ara refermo el compromís que he donat als alcaldes que ja és hora de passar a l’acció. Aprofitarem el marc de la Mesa de Consens per impulsar un pla d’acció que consensuarem en el propers dies, i que haurem de calendaritzar, pressupostar i exigir-nos-en el seu compliment”; ha assegurat.

Vídeo cedit per Carlos Gutiérrez

 Vídeo cedit per Carlos Gutiérrez

Temas

Comentarios

Lea También