Rècord de participació a les jornades del musclo de Deltebre

Se celebraran des del 10 de juliol fins al 2 d’agost

09 julio 2020 14:30 | Actualizado a 09 julio 2020 14:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest any, les jornades gastronòmiques del musclo, que es celebraran des del 10 de juliol fins al 2 d’agost, compten amb més participants que mai, un total de 17 restaurants, i presenten diferents novetats per seguir dinamitzant l’economia local i donar a conèixer un dels productes per excel·lència del territori.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha posat en valor un sector que s’ha vist greument afectat pel pas del temporal Glòria i per la pandèmia de la COVID-19. Com a exemple, al municipi de Deltebre hi ha 78 muscleres, i al conjunt del Delta de l’Ebre es produeixen, anualment, entre 350.000 i 400.000 quilograms de musclo.

Amb aquestes dades com a context, Soler ha detallat que «aquestes jornades són una eina que impulsem des de l’Ajuntament de Deltebre amb l’objectiu clar de reactivar un sector essencial per al nostre municipi, que genera un producte de primera qualitat i que és referència, com també per dinamitzar l’economia del nostre municipi amb la participació dels restauradors i botigues». A banda dels diferents menús que es podran degustar als restaurants participants també s’ha obert la possibilitat que la ciutadania cuini el musclo a casa seva. És per això que aquestes jornades incorporen les diferents peixateries del municipi on es pot comprar el mol·lusc del territori. A més, el catàleg incorpora les dades de producció i les xifres més rellevants per conscienciar a la ciutadania de la rellevància del sector aqüícola.

Els establiments participants en les jornades, així com els corresponents menús, es poden consultar des d’aquest mateix dimecres a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre (www.deltebre.cat).

Comentarios
Multimedia Diari