Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reactiven el projecte de construcció de tres assuts al tram final de l'Ebre

L'empresa SERCOSA preveu una inversió de prop de 100 MEUR i està pendent de les condicions del Ministeri de Medi Ambient per executar-lo

ACN

Whatsapp

L'empresa Societat General de Serveis a Col·lectivitats SA (SERCOSA) ha reactivat el projecte, de fa més de quinze anys, de recuperació i ordenació de l'Ebre en el tram català, que compta amb el vistiplau de la Generalitat. Amb un inversió de 99 MEUR es projecten tres assuts amb centrals hidroelèctriques a Campredó (Tortosa), Benifallet (Baix Ebre), i Garcia (Ribera d'Ebre). L'obra permetria tenir una làmina d'aigua el més uniforme possible al llarg del riu per mantenir l'estabilitat dels marges i facilitar la navegabilitat al riu. El projecte no ha comptat fins ara amb el suport de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) però ara està pendent de les condicions del Ministeri de Medi Ambient.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También