Reconeixement del Govern als pescadors que van impulsar el port de les Cases d'Alcanar

22 septiembre 2020 16:30 | Actualizado a 22 septiembre 2020 16:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El govern de la Generalitat ha aprovat concedir la Placa de la Pesca catalana al Col·lectiu de socis de la Confraria de Pescadors (mariners i marineres) de les Cases d’Alcanar, que varen promoure i finançar la construcció del Port de les Cases, que es va iniciar l’any 1972 i va finalitzar l’any 1987. Es tracta del port situat més al sud de Catalunya, de petites dimensions, amb una part de port pesquer i una altra per embarcacions de caire esportiu.

Els guardons de la pesca catalana són el reconeixement de la tasca de les persones físiques i jurídiques, nacionals o estrangeres, que amb el seu esforç i la seva dedicació han contribuït al desenvolupament del món de la pesca, prestant serveis rellevants al sector o contribuint amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació als interessos del sector pesquer.

Són de dues classes: la Medalla i la Placa de la Pesca Catalana. La Medalla de la Pesca Catalana distingeix les persones físiques que contribueixen amb el seu esforç i dedicació a la millora del sector pesquer català. La Placa de la Pesca Catalana distingeix les persones jurídiques, públiques o privades, que destaquen per la seva activitat a favor del foment de la pesca a Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari