Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Recullen signatures per reclamar un pla d'inversions a l'Hospital de Móra d'Ebre

El comitè d´empresa reparteix fulls de signatures arreu de les tres comarques afectades per sensibilitzar els usuaris

A.Caralt

Whatsapp
L´Hospital Comarcal de Móra d´Ebre és un dels punts de recollida de les signatures. Foto: JOAN REVILLAS

L´Hospital Comarcal de Móra d´Ebre és un dels punts de recollida de les signatures. Foto: JOAN REVILLAS

El comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ha iniciat aquest mes de setembre una recollida de signatures per exigir un nou pla d’inversions i evitar que els diners generats de la gestió del centre hospitalari siguin destinats a altres usos, com ha succeït amb el traspàs de 4 milions d’euros a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

El comitè ha traslladat l’acció als consells comarcals de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat per tal que a la vegada reparteixen les signatures als respectius municipis. A Móra d’Ebre, per exemple, es poden trobar fulls a l’Hospital, Consell de la Ribera, Ajuntament i diversos establiments comercials.

L’acollida és positiva i se n’haurien recollit centenars fins ara. El comitè, però, no ha fixat un termini un recollida i entrega; la seva prioritat és «obrir un procés de conscienciació a la població de la manca d’inversions a l’Hospital i que la descapitalització del centre hospitalari també els afecta a ells», exposa el president del comitè, Jordi Rubio.

En aquesta línia, han elaborat i traslladat a l’Ajuntament de Móra d’Ebre un pla d’inversions per renovar i modernitzar aparells i equipaments. «No parlem de grans noves inversions ni de la millora de les nostres condicions laborals, sinó d’actuacions per posar al dia de nou el nostre centre hospitalari, que en els últims anys va molt curt d’inversions».

Fonts de Sagessa, empresa gestora de l’Hospital, han explicat al Diari que entenen la preocupació existent i que en breu s’abordarà en un consell d’administració la demanda sobre el nou pla d’inversions per a l’Hospital de Móra.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También