Remolquen una llanxa a la deriva després de desenganxar-se l’àncora a Sant Carles de la Ràpita

Salvamento Marítimo ha informat la Guàrdia Civil per si sanciona els dos ocupants per saltar-se l’ordre de confinament

15 marzo 2020 15:52 | Actualizado a 31 marzo 2020 10:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una llanxa motora ha hagut de ser remolcada, a primeres hores de la tarda d’avui diumenge, per Salvamento Marítimo després que l’embarcació anés a la deriva a la zona de la Punta de la Banya, a Sant Carles de la Ràpita.

Paral·lelament, s’ha informat la Guàrdia Civil per si sanciona els dos tripulants per sortir a navegar i saltar-se l’ordre de confinament.

A les 13.35 hores, Sant Carles Marina, l’estació nàutica d’aquesta localitat del Montsià, ha alertat Salvamento Marítimo que havia una embarcació a la deriva i que el patró estava a la Punta de la Banya

 L’home ha informat que ell i el seu acompanyant s’havien quedar aïllats a terra en aquest indret després que la motora garregés –l’àncora no va aguantar al fons del mar-.

La llanxa té sis metres d’eslora i porta el nom de Pequod.

Salvamento Marítimo ha mobilitzat la llanxa Salvamar Achernar, amb base a Sant Carles de la Ràpita.

A les 13.50 hores ja havia arribat a la zona i estava remolcant la motora.

Seguidament, s’ha apropat a la zona on es trobaven els dos tripulants, que s’han hagut de mullar per arribar fins on estava la Salvamar, que no es podia apropar a terra degut a la poca profunditat de l’aigua a la zona.

Una vegada rescatats, els dos tripulants van pujar a la motora i van emprendre rumb a Sant Carles Marina, escortats per la Salvamar.

Finalment, a tres quarts de tres de la tarda arribaven a port. Salvamento Marítimo va informar dels fets a la Guàrdia Civil perquè, tot i que no s’ha prohibit sortir a navegar, sí que hi ha una ordre de confinament.

Comentarios
Multimedia Diari