Remsa reforça les mesures de prevenció de la Covid-19 davant la festivitat de Tots Sants

Els cementeris que gestiona l’empresa garantiran les mesures d’higiene i seguretat establertes pel Procica

29 octubre 2020 17:18 | Actualizado a 29 octubre 2020 17:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Remsa ha reforçat les mesures de prevenció de contagis de la Covid-19 als cementeris que gestiona davant l'afluència de persones que s'hi preveu amb motiu de la festivitat de Tots Sants. L'empresa també ha implantat mesures extraordinàries seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, de tal manera que els cementiris siguin espais segurs on les famílies puguin tributar un homenatge als seus éssers estimats amb la màxima normalitat que permet la situació de pandèmia.

Les mesures generals que s'apliquen a tots els cementeris són l'obligatorietat de portar mascareta i de mantenir un distanciament interpersonal de 2,5 metres entre no convivents. A més a més, els cementiris gestionats per Remsa comptaran amb dispensadors de gels hidroalcohòlics a les entrades i les sortides, panells informatius recordant les mesures d'higiene i seguretat establertes pel Procicat i carrils de circulació senyalitzats per evitar el encreuament de persones.

El personal de Remsa donarà un servei extraordinari amb motiu de Tots Sants. Així, s'ha intensificat el servei de neteja, amb més torns de desinfecció de les instal·lacions i la incorporació de més treballadors. També s'ha reforçat el servei de jardineria.

El gerent de Remsa Memorial, Manel Conesa, ha assegurat que la màxima prioritat de l'empresa en aquests moments és garantir la seguretat dels usuaris dels cementiris. "Estem posant tots els recursos en assegurar que el dia de Tots Sants pugui transcórrer amb seguretat perquè pensem que les famílies, en uns moments tan durs com els que estem passant, han de poder recordar als seus éssers estimats", ha apuntat Conesa.

Altres recomanacions

Aquestes mesures extraordinàries que ha desplegat Remsa amb motiu de Tots Sants s'acompanyen de les recomanacions que fa l'empresa als mateixos usuaris dels cementiris. Com ara, la necessitat de limitar l'estada dins l'equipament i evitar usar seients i bancs. També es demana desinfectar les escales mòbils per accedir als nínxols i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de dipositar flors. Tampoc es permetrà ni menjar ni beure dins els cementiris.

Comentarios
Multimedia Diari