Renoven la canalització d’aigua al barri de Ferreries, a Tortosa

Abastirà el carrer de la Nova Estació, així com el viver d’empreses i arribarà fins al Polígon Pla de l’Estació

11 abril 2018 09:15 | Actualizado a 11 abril 2018 09:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aigües de Tortosa està renovant part de la canalització de la xarxa d’aigua potable al barri de Ferreries, que bastirà correctament el carrer de la Nova Estació, així com el viver d’empreses i arribarà fins al Polígon Pla de l’Estació. La instal·lació consisteix en dues canonades de polietilè de 250 mm i 160 mm de diàmetre  i permetran un nou abastiment d’aigua a una part del barri i una millora en les condicions, ja que fins ara s’havien d’abastir de pous o a través del municipi de Roquetes.

«D’aquesta forma deixem tota la ciutat connectada entre si, tancant tota la xarxa del terme municipal», ha explicat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. «Aquesta instal·lació amb dues canonades, una de distribució i una de transport, permetrà dotar futures instal·lacions de la xarxa i tindre a disposició una capacitat d’aigua important», ha comentat per la seua banda el gerent d’Aigües de Tortosa, Honorio Royo.

Les obres també estan servint per aprofitar per instal·lar la xarxa de telecomunicacions i la fibra òptica, ja que ben a prop es troba el Viver d’Empreses de la ciutat i moltes altres companyies.

L’obra s’inicia a l’avinguda del Port de Caro, a l’altura de la rotonda d’entrada a Roquetes, i connectarà amb la xarxa existent al Polígon Pla de l’Estació, aproximadament uns 650 metres que permetran dotar Tortosa d’una anella de transport d’aigua potable que permetrà un major desenvolupament a escala hidràulica. «Un dels creixements que volem portar a terme a la ciutat en els anys vinents és el Pla parcial Camí de Roquetes i el Pla Parcial d’enfront, on van habitatges i equipaments i també es podran subministrar a través d’aquesta xarxa» ha avançat l’alcaldessa de Tortosa.

 Les obres de l’actuació tenen unes cinc setmanes d’execució (actualment ja estan per la meitat) i suposen una inversió de 141.000 euros.
L’Ajuntament de Tortosa també informa que durant les properes setmanes està prevista una actuació important de la renovació de la xarxa d’aigua potable de l’avinguda de la Generalitat, des del carrer de Rosselló fins al carrer de Mossèn Manyà, renovant també els hidrants de bombers de tota la zona del barri del Temple.

Comentarios
Multimedia Diari