Reordenació de trànsit a la Pujada del Seminari de Tortosa per descongestionar vehicles

Canvi de direcció en un tram del carrer Despuig, per anar cap a Sant Llàtzer

14 septiembre 2018 09:24 | Actualizado a 25 septiembre 2018 11:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tortosa ha emprès unes mesures de reordenació de trànsit a la zona del centre de la ciutat, amb l’objectiu de descongestionar la zona de vehicles.

Així, a partir d’ara des de la Pujada del Seminari, fent el sentit de baixada, es pot girar cap a l’esquerra al carrer Despuig per anar en direcció al barri de Sant Llàtzer, en lloc d’haver de baixar pel carrer Berenguer IV i fer el tomb per Cervantes.

D’aquesta forma, s’ha fet més estreta la vorera en aquell espai, per encabir el tram de via en tots dos sentits, i s’ha senyalitzat en color groc provisional la zona, amb els corresponents senyals de cedir el pas.

També de forma provisional s’han deixat unes tanques per fer la maniobra de rotonda, fins que d’aquí a unes setmanes es faça una petita de definitiva.

El regidor de Mobilitat, Marià Martínez, ha valorat aquesta mesura de necessària. «Realment descongestionarà molt la zona i millorarà la circulació al centre, on es podien acumular molts de vehicles en hora punta o d’entrada o de sortida dels centres escolars», ha valorat.
També pròximament s’intervindrà en l’illa que hi ha entre la gasolinera i l’estació, on es farà un nou pas de vianants.

Comentarios
Multimedia Diari