Reparen el ferm de la Via Verda entre Tortosa i Xerta

També s’ha instal·lat 
Wifi lliure a l’estació de Benifallet per resoldre els problemes de cobertura en cas d’emergència

11 diciembre 2019 10:30 | Actualizado a 11 diciembre 2019 10:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha finalitzat els treballs de manteniment i adequació del ferm de la Via Verda en diversos trams del recorregut entre Tortosa i Xerta. Concretament s’ha renovat l’asfalt i s’han podat els arbres d’una superfície de 1.264 metres, una àrea on el ferm estava trencat per les arrels dels arbres que sortien al mig de la via. Els treballs han anat a càrrec de l’empresa Contregisa amb un pressupost de 21.366 euros i han estat subvencionats per la Diputació de Tarragona.

Una vegada han finalitzat els treballs de reparació del ferm de la Via Verda, la brigada del Consell senyalitzarà el terra de tots els encreuaments compartits amb vehicles.

Una altra de les millores que s’ha dut a terme enguany a la Via Verda ha estat la instal·lació d’internet d’alta velocitat a l’àrea de l’estació de Benifallet, amb l’objectiu de resoldre les mancances de cobertura en aquesta àrea.

Així, s’ha instal·lat cobertura per a telefonia I.P. i Wifi lliure amb fibra òptica en un tram de 500 metres a entorn de l’antiga estació. Una actuació que ha tingut un cost de 5.159 euros i que també ha estat subvencionada per la Diputació.

La instal·lació de la Wifi permet que en cas de necessitat o accident el turista tingui cobertura des de l’estació de Benifallet, sense obligar-lo a desplaçar-se fins a la C-12 per poder fer una trucada d’emergència.

El Consell Comarcal del Baix Ebre és el propietari de la infraestructura de la zona Wifi externa i de la infraestructura de telecomunicacions de les edificacions de l’estació, que està operativa durant els 365 dies de l’any.

Finalment, s’han adquirit 400 pals horitzontals i 100 pals verticals per reposar la tanca de fusta de la Via Verda en aquells trams que s’ha fet malbé per les inclemències del temps o per actes vandàlics.

Comentarios
Multimedia Diari