Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Repsol obre una mostra a Tortosa sobre els seus 45 anys d’història

La mostra, dotada d’últimes tecnologies, es pot veure fins diumenge davant l’auditori Felip Pedrell

Marina Pallás

Whatsapp
Els joves se sorprenen per la moto de Marc Màrquez i per les ulleres de realitat virtual. FOTO: Joan Revillas

Els joves se sorprenen per la moto de Marc Màrquez i per les ulleres de realitat virtual. FOTO: Joan Revillas

Fins aquest diumenge es pot veure davant l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa el Repsol Racing Tour. Es tracta d’una exposició interactiva, gratuïta i per a tots els públics, en la qual la companyia resumeix la seua vinculació amb el món de la competició de motor. 

Entre les peces estrella de la mostra destaca la moto amb la qual Marc Màrquez va guanyar el seu primer mundial de MotoGP el 2013, una granota de competició de Dani Pedrosa i altres peces clau en la història de la competició de motor a l’Estat espanyol, com un casc d’Ángel Nieto.

L’exposició és molt interactiva i adaptada a les últimes tecnologies, de forma que el visitant podrà gaudir fins i tot d’un espai de realitat virtual on podrà visitar, com si estigués allí mateix, la plataforma petroliera Casablanca.

La mostra està dividida en diverses zones en què es parla de qüestions tan importants per a Repsol com la seguretat, l’evolució dels seus productes des dels anys 60 i fins a l’actualitat i la qualitat d’aquest. S’explica com la vinculació amb l’alta competició representa per a Repsol una inversió en investigació, ja que això els permet poder desenvolupar els carburants i lubricants que després es posen a disposició dels usuaris a les estacions de servei.

«Més enllà de ser una gran companyia amb una gran incidència, Repsol té un fort compromís social. Una exposició d’aquestes característiques explica molt bé el tarannà d’aquesta empresa», ha valorat l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, en la visita a l’exposició.

El responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, ha explicat que la mostra sintetitza la relació que Repsol manté amb la competició de motor des de fa quasi 50 anys. «Al final el banc de proves de Repsol és l’alta competició», ha valorat. «Crec que aquesta és una exposició molt distreta i interessant».

També Miquel Cabezas de Repsol, que supervisa tota l’exposició i atén els usuaris que ho desitgen, apunta que l’espai de realitat virtual crida molt l’atenció als visitants joves, i que la mostra és «una bona forma d’apropar-nos als consumidors».

L’exposició es pot veure de 12 a 20 hores. Després de Tortosa, el Repsol Racing Tour viatjarà cap a Reus. 

Temas

Comentarios

Lea También