Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Rescat d'una excursionista de 62 anys a Alfara de Carles

Es va lesionar el turmell mentres feia un tram entre el Mont Caro i el Toscar

Maria Noche

Whatsapp
Imatge del bomber rescatant l’excursionista. FOTO: Bombers

Imatge del bomber rescatant l’excursionista. FOTO: Bombers

Els Bombers de la Generalitat van treballar aquest diumenge al matí en el rescat d’una excursionista de 62 anys amb possible fractura al turmell als Ports, concretament a l’altura del terme municipal d’Alfara de Carles. 

La dona estava recorrent el tram entre el Mont Caro i el Toscar amb un grup d’amics. En el trajecte la dona va caure i sembla que es va lesionar el turmell.

Els Bombers van rebre l’avís a les 9.47 hores del diumenge al matí i van activar dos vehicles terrestres. En arribar al lloc, es van adonar que es tractava d’un espai de difícil accés, fins i tot per portar la dona ferida a l’ambulància. Llavors es va activar l’helicòpter amb efectius del GREA (Grup de Recolzament d’Actuacions Especials i del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques).

També es van activar les ambulàncies del SEM, que al final van fer marxa enrere perquè els mateixos bombers van evacuar a la dona a l'hospital de Tortosa.

Finalment es va poder rescatar la víctima a través de la maniobra de gruatge, baixant des de l’helicòpter fins al lloc, immobilitzant la dona a la llitera i pujant-la fins a l’helicòpter.

El rescat va estar actiu durant el matí i finalment es va aconseguir treure l’excursionista del lloc poc abans de la una del migdia. La dona va ser traslladada a l’Hospital Verge de la Cinta, a Tortosa.

Comentarios

Lea También