Rescatat un caiac que no havia tornat al port de les Cases d'Alcanar

Salvamento Marítimo ha mobilitzat una llanxa i un helicòpter. Al final ha estat localitzat per una motora

11 octubre 2020 13:51 | Actualizado a 11 octubre 2020 14:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mobilització aquest matí per mar i aire després de rebre's l'avís que havia desaparegut un caiac a la zona de les Cases d'Alcanar degut al fort vent que bufava a la zona. Finalment, tot ha quedat en un ensurt.

Aquest matí a primera hora han sortit cinc caiacs del port de les Cases d'Alcanar. Eren cinc monitors que volien fer el seguiment del nadador que ha fet la travessia a nado de la costa catalana.

Cap a tres quarts d'onze del matí, el grup de cinc, després d'haver navegat aproximadament un quilòmetre, ha vist que les condicions meteorològiques no eren favorables i han decidit donar mitja volta i tornar cap el port.

Llavors han vist que els faltava un dels components del grup. Es tractava d'un home de 55 anys, que anava en un caiac grog i taronja. Portava armilla vermella.

A les 10.54 hores, Salvamento Marítimo ha rebut l'avís d'ajuda i ha mobilitzat la llanxa de salvament Salvamar Achenar, amb base a Sant Carles de la Ràpita. També l'helicòpter de Reus.

A la vegada també va sortir una altra embarcació -de cinc metres d'eslora- per participar en el rescat. Aquesta, a les 11.16 hores, recull l'home i remolca el caiac. L'home està bé i no necessita assistència sanitària.

Mentre l'helicòpter és enviat a un altre servei, la Salvamar Achernar acompanya l'embarcació fins al port de les Cases d'Alcanar, on arriben a tres quarts de dotze.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari