Rescaten amb helicòpter un home a la Foradada

19 mayo 2017 17:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat va acudir ahir al migdia al rescat, amb helicòpter, d’un excursionista a la Foradada, a la Serra del Montsià.

L’home, de 57 anys, va patir una lesió al turmell, probablement un trencament, quan estava fent la coneguda excursió a la Foradada.

El GRAE va accedir-hi amb helicòpter per arribar al lloc, més ràpidament, tot i que no era un espai de molt difícil accés. Al lloc dels fets també van acudir dos dotacions terrestres del Parc de Bombers d’Amposta.

El Grup Actuacions Especials (GRAE) és un grup del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya especialitzat en salvaments i rescats en el medi natural i en llocs de difícil accés com ara a la muntanya, als medis aquàtics o a esfondraments, pous, fosses o ascensors.

L’avís de l’incident d’ahir es va rebre a les 14.10 hores, quan un acompanyant de l’home ferit al turmell va donar l’alerta als equips d’emergències.

Una hora i mitja després, prop de les 16 hores, el ferit ja estava atès i evacuat de l’espai. Va ser traslladat a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. –

Comentarios
Multimedia Diari