Rescaten tres tripulants d'una embarcació després de ser arrossegada mar endins al Delta de l'Ebre pel fort vent

Han estat atesos pel SEM a causa de la hipotèrmia que patien

19 mayo 2017 23:22 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Salvament Marítim ha rescatat aquest dijous a la nit tres tripulants d'una embarcació després de ser arrossegada mar endins al Delta de l'Ebre a causa del fort vent. Salvament Marítim va rebre aquest dimecres cap a un quart de nou del vespre un avís del 112 que informava dels fets. Després de més de tres hores de recerca, una embarcació de Salvament va localitzar l'embarcació a més de 7 milles de la costa i la van remolcar fins al Port de Sant Carles de la Ràpita on van arribar a un quart de cinc de la matinada. Els tres tripulants van haver de ser atesos pel SEM a causa de la hipotèrmia que patien.

 

Davant les condicions adverses de fort vent i mala mar, així com la crescuda de l'Ebre, Salvament Marítim va mobilitzar en un principi dues embarcacions que no van aconseguir trobar el rastre de l'embarcació que estava a la deriva i, posteriorment, s'hi va afegir un helicòpter i una patrullera també de Salvament Marítim a més de diversos efectius de la Guàrdia Civil

 

Finalment, després de tres hores de recerca, una de les embarcacions va localitzar la barca amb els tres tripulants a bord i la van remolcar fins al Port de Sant Carles de la Ràpita.

 

Des de Salvament Marítim es demana molta prudència en les activitats a la mar i als rius davant les condicions meteorològiques adverses, tenint en compte també que la cobertura de telefonia mòbil és limitada i es recomana fer ús de ràdios VHF.

Comentarios
Multimedia Diari