Rescaten un conductor que ha quedat atrapat en caure amb el cotxe des del Pont del Mil·lenari de Tortosa

El vehicle ha caigut al terraplè del costat del riu Ebre des d'una alçada d'uns 10 metres. El conductor ha estat traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta

19 mayo 2017 16:00 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El conductor d’un cotxe ha resultat ferit aquest vespre en caure el vehicle des del pont del Mil·lenari de Tortosa per un terraplè d’uns deu metres, prop del riu Ebre. El cotxe estava incorporant-se al pont pel carril d’acceleració, en direcció a Ferreries, quan ha perdut el control i s'ha precipitat pel terraplè. El cotxe ha caigut diversos metres i el conductor ha quedat atrapat. L’home estava conscient quan els efectius dels Bombers l'han pogut treure de les restes del cotxe, que havia quedat força malmès. Pendent de realitzar-li la prova d’alcoholèmia, ha estat traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat tres dotacions dels Bombers, així com efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Policia Local de Tortosa i Mossos d’Esquadra.

L’accident ha despertat la curiositat de molts veïns de la zona del Vora Parc, al barri del Temple, per l’espectaculariat de la sortida de via.

 

Comentarios
Multimedia Diari